X

ZAKAŽITE BESPLATAN PREGLED

+387 51 230 700

Simić dent RADNO VRIJEME

Ponedeljak - Petak

-

08:00 - 20:00

Subota

-

09:00 - 13:00

Nedelja

-

Neradni dan

Adresa

-

Vidovdanska 2, Banja Luka

Simić dent KONTAKT

Mob:

+387 65 233 88 (VIBER)

Tel:

+387 51 230 700

Tel:

+387 51 230 701

E-mail:

ordinacija@simicdent.com

Simić dent ZAKAŽITE TERMIN
Simić dent
Simić dent

NOVO: Svjesna sedacija za stomatološki tretman bez straha i bola


Strah od stomatoloških intervencija je nešto sa čime se u našem Centru susrećemo vrlo često. Zahvaljujući iskustvu i stručnosti naših stomatologa, te individualnom pristupu svakom pacijentu, kod većine njih taj strah vrlo brzo nestane. Međutim, kod nekih dentalna fobija je vrlo izražena, te sama pomisao na posjetu stomatologu izaziva simptome poput povećanog broja otkucaja srca, povišenog pritiska, prekomjernog znojenja, mučnine u želucu i uznemirenosti. Nerijetko, takvi pacijenti odlažu ili potpuno izbjegavaju stomatološki tretman i na taj način doprinose sve lošijem stanju zuba. 

Kako bismo svim pacijentima omogućili bezbolan i ugodan stomatološki tretman, uveli smo novu uslugu pod nazivom "svjesna sedacija". U pitanju je savremena, jednostavna i potpuno bezbjedna metoda anestezije koja pomaže pacijentu da se u potpunosti opusti i blokira osjećaj bola, što i stomatologu olakšava i skraćuje vrijeme trajanja planiranog zahvata. U toku svjesne sedacije, pacijent je budan i svjestan, na poziv otvara oči, guta i odgovara na pitanja, ali nije svjestan toka vremena i ne osjeća ni strah ni bol.  

U Centru za estetsku stomatologiju "Simić Dent" svjesnu sedaciju izvodi specijalista anesteziolog sa dugogodišnjim iskustvom koji prije same procedure uzimanjem anamneze precizno utvrđuje zdravstveno stanje pacijenta, te je kompletan proces u potpunosti bezbjedan.

Nakon završene intervencije, period oporavka traje vrlo kratko, nakon čega se pacijent potpuno relaksiran vraća svojim svakodnevnim aktivnostima, bez ikakvog sjećanja na stomatološki tretman.

Za više informacija o usluzi svjesne sedacije ili zakazivanje pregleda i konsultacija pozovite 051/230-700.

24.04.2019.

Podijeli na društvenim mrežama: Facebook

X

KONTAKTIRAJTE NAS

Ukoliko imate bilo kakvo pitanje, prijedloge ili zahtjev, slobodno nas kontaktirajte putem naše e-mail forme.