X

ZAKAŽITE BESPLATAN PREGLED

+387 51 230 700

Simić dent RADNO VRIJEME

Ponedeljak - Petak

-

08:00 - 20:00

Subota

-

09:00 - 13:00

Nedelja

-

Neradni dan

Adresa

-

Vidovdanska 2, Banja Luka

Simić dent KONTAKT

Mob:

+387 65 233 88 (VIBER)

Tel:

+387 51 230 700

Tel:

+387 51 230 701

E-mail:

ordinacija@simicdent.com

Simić dent ZAKAŽITE TERMIN
Simić dent
Simić dent

3, 2, 1, konkurs za “Humanitarni makeover 2019” je OTVOREN!

Konačno nam je stigao april, mjesec u kom su svi članovi našeg tima posebno uzbuđeni. Razlog tome je “Humanitarni makeover”, idealna prilika da svako od njih svojim znanjem i radom doprinese humanoj misiji koju sprovodimo, a zahvaljujući kojoj smo imali privilegiju da ljudima vratimo osmijeh na lice.

Iako su ovo u društvu male promjene, od velikog su značaja u životima pojedinaca. Zato smo odlučili da ponovo damo svoj doprinos, te devetu godinu zaredom otvorimo konkurs za potpuno besplatan “Humanitarni makeover” u Centru za estetsku stomatologiju Simić Dent, te ljudima slabijeg imovinskog stanja i lošeg stanja zuba vratimo vjeru u sebe, ali i u ljude, te im pomognemo da započnu neki novi, srećniji život, obojen osmijehom.

Ukoliko poznajete nekog dragog, ko je skroman, ali vrijedan, ko provodi najljepše godine pognute glave krijući rukom zube, ko je brinući o drugima zaboravio da brine o sebi, ko se odavno nije nasmijao od srca iako biste mu to najviše željeli, PRIJAVITE GA.

I ove godine potrudićemo se da timski, pokrivanjem svih grana dentalne medicine, stručnošću, posvećenošću, korištenjem savremene opreme i najkvalitetnijih materijala vratimo osmijeh na lica izabranih kandidata, te im damo vjetar u leđa da u nastavku života budu zdraviji, ljepši, uspješniji i srećniji.

Uslovi konkursa

Kako bi bila prihvaćena, prijava treba da sadrži fotografije kandidata, sa fokusom na zube, kao i propratno pismo u kojem ćete objasniti zašto smatrate da zaslužuje makeover.

Prijave se šalju putem mail-a, na adresu simicdent@gmail.com, a konkurs je otvoren do petka, 19. aprila 2019. godine.

Prilikom izbora, obratićemo pažnju na mnogo faktora, a oni obuhvataju životnu situaciju kandidata, njegovo stanje zuba, dok će, vjerujemo, upoznavanje biti presudno. Cilj nam je da makeover dobiju oni koji ih najviše zaslužuju, a do sada izabrani kandidati su bili oni koji su nas osvojili jednostavnošću, borbenošću, toplinom, ali i duboko ganuli svojom životnom pričom.

Svaku od priča ćete moći u narednom periodu pratiti putem naših društvenih mreža, Facebook, Instagram i Twitter, a do tada, svoj doprinos ovoj akciji možete dati djeljenjem konkursa i prijavljivanjem kandidata, kako bismo pronašli idealne i zajedničkim snagama im pomogli da započnu novu stranicu u svom životu.

05.09.2018.

Podijeli na društvenim mrežama: Facebook

X

KONTAKTIRAJTE NAS

Ukoliko imate bilo kakvo pitanje, prijedloge ili zahtjev, slobodno nas kontaktirajte putem naše e-mail forme.